dinsdag 18 maart 2008

Desiring grows.

Het verlangen naar de lente wordt met de dag groter.
Daarom deze al wat oudere foto, gemaakt met mijn (analoge) Canon A1.
(FD-24mm, met polarisatiefilter)
Het is de zeedijk, vlakbij de haven van Oudeschild.
Deze is in het voorjaar over een lengte van vele kilometers, prachtig gekleurd door de bloeiende paardebloemen. Je voelt je een uitverkorene om daar dan langs te mogen fietsen. Aan je linkerzijde deze bloemenpracht en aan de rechterzijde de Waddenzee, met aan de horizon het silhouet van Wieringen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Moet schitterend zijn, die kilometers paardebloemen en dan die eindeloze waddenzee daar tegenover! mooi kleurencontrast op jouw foto! Tja de lente, gerard... heb je het weerbericht gevolgd? Het is nog niet voor morgen helaas. Een bar koud paasweekend wordt het...brrr!

Anoniem zei

Hè ja dat word wel eens tijd. Mooie lucht.

Anoniem zei

Hi Gerard, Naa een ziekbed van 1 week ( zieke hond haha) weer op internet om ander blogs te bezoeken, mooi gebruik van plolaristie filter, lijkt wel een "van Gogh" shilderij.
'K ben niet voor lang 'op internet bezoek' , we gaan er 1 weekje tussenuit met de Pasen inclusief, volgende week weer terug...

Dag, groeten van JoAnn
(Woef, van inmiddels herstelde hond IOS)

Anoniem zei

Very nice photo! Well done!

Anoniem zei

Supermooie foto! Heel artistiek.

Anoniem zei

Hoi, Leuke koude pasen gehad? wij wel kijk maar.. groetjes JoAnn

Anoniem zei

Hi Gerard,
Je reaktie was: "droog weer?zie D. blog" hmmm, heb je mijn header al gezien?Nee denk ik, wacht op de komende post, dan zul je zien hoe het weer tijdens Pasen was.....Niet in Nederland... maar in Luxemburg (Zuidelijker dan B.Ardennen) haha;)