donderdag 5 juni 2008

Door het oog van de naald.




Ik had al vaker vermeld dat onze Azräel zo'n lieve poes is . Vandaag is dat weer opnieuw bevestigd. Een vogeltje wat tegen het raam gevlogen was landde vlak voor hem in de tuin. Omdat wij dagelijks tientallen vogeltjes in de tuin hebben, ziet hij ze niet als prooi, maar meer als vriendjes, denk ik. Ook zijn zusje Gismo toonde niet veel belangstelling in een lekker hapje.Na een kwartiertje gezellig samenzijn vloog de mus weer weg, en konden de poezen verder gaan met hun luie leventje, zonder het vogeltje ook maar één veertje gekrenkt te hebben. Het musje heeft thuis vast veel te vertellen.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Schitterend logje!!! Dit is toch wel echt uitzonderlijk situatie hoor! Wat een zachtaardige poezen! Heerlijke beelden zijn dat zeg!

Anoniem zei

Geweldig, als het musje nu maar niet denkt dat alle katten zo zijn!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Ongelooflijk!
Mijn katten zijn wat primitiever ben ik bang en wij krijgen ze wel aangeleverd (net als kikkers of iets anders wat ze in onze stadstuin in Rotterdam!! vinden) maar in een andere staat.

Anoniem zei

Unbelievable! What some pics! And what a lovely cat!

Anoniem zei

haha onze berner sennen hond is ook zo godgelovig en denkt dat elk dier te vertrouwen is! du kreeg ze laatst een lelijke haal van een katje , haar neus bloedde.... de volgende kat probeerde ze het weer 'of die wel lief was?' nee dus, ja net een ezel he?

gelukkig is jouw kat wel te vertrouwen, maar zoals dick zegt; het musje moet beter oppassen...

Anoniem zei

eeee 'GOEDgelovig' moest het zijn 'foutje!' haha!